Salam semua,

Sebenarnya sudah lama Dekan tak maintain forum mywindowsxp ini. Dulu buat kononnya untuk ahli-ahli bertanya masalh komputer dan sebagainya. Tapi disebabkan Dekan tidak pro-aktif untuk mempromosikannya dan disebabkan masa tidak mengizinkan, maka ia tidak dijaga dengan betul. Hasilnya…

Forum Mywindowsxp
Forum Mywindowsxp

… ia telah menjadi tempat mempromosikan sesuatu yang tidak sepatutnya (bahan menaikkan nafsu). Haha. Maka Dekan pun dengan segera mengunci folder forum tersebut di control panel supaya penyiasatan dengan lebih lanjut boleh dilakukan.

Kepada seseorang yang pernah bertanya tentang forum ini dan ingin menjadi admin (alamak, ampun, lupa nama..) nanti kita akan bincang hal ini dengan lebih lanjut. Mungkin kita akan kasi satu domain lain untuk anda.

Walau bagaimanapun, ingin Dekan nasihatkan di sini, jika anda mempunyai hosting sendiri, lakukan sedikit Google Search ke laman web anda supaya perkara-perkara ini boleh dijumpai. Contoh keyword yang boleh anda pakai ialah dengan menambah “site:” semasa melakukan pencarian.

“site:laman-web-anda”.
Contoh:”site:mywindowsxp.info” (Tanpa dan dengan pembuka-penutup kata, gunakan kedua-duanya.)


Sekian sahaja untuk pembaca sekalian. Be Good! 🙂

Post Yang Berkaitan